Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu

Belgegeçer : 703598meb.k12.tr
WEB https://amesutyilmaz.meb.k12.tr
Adres : PAZAR MAH. KAYMAKAM AYHAN TERZİ CAD. A.MESUT YILMAZ İLKOKULU BLOK NO: 14 PAZAR / RİZE
VİZYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi Anayasada ifadesini bulan, Atatürk milliyetçiğine bağlı; ailesini, vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen insanlar olarak yetiştirmek; eğitim ve öğretim alanında Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olarak; her alanda hızlı bir iletişim süreci yaşadığımız dünyada, uluslar arası standartları yakalamış olan başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Kalörifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl´ e uzaklık 37 km. ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :